Росіяни знищують Лисичанськ з авіації та артилерії, точаться бої, – Гайдай

Російські окупанти атакують Лисичанськ із Попаснянського напрямку, у місті багато пошкодженого житла та інфраструктури.

Ворог штурмує Лисичанськ

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Він зауважив, що напередодні штурмова авіація ворога завдала ударів по Лисичанську та Вовчоярівці. У Вовчоярівці наразі точаться бої.

У Лисичанську, Вовчоярівці, Лоскутівці та Верхньокам’янці росіяни не припиняють руйнувати житло, промислові та адміністративні об’єкти. Немає такої години, коли ворожа артилерія стихає,
– зазначив Гайдай.

Росіяни намагалися атакувати у районі Верхньокам’янки, але змушені були відійти – “не всі з них це змогли зробити самостійно”.

Росіяни нищать цивільну інфраструктуру

Голова ОВА наголосив, що у Лисичанську руйнувань зазнали щонайменше 5 багатоповерхівок, в одній із яких вигоріли одразу 10 квартир. На одній із вулиць були знищені одразу 6 приватних будинків.

Також росіянами обстріляна територія автовокзалу, будівлі Свято-Митрофанівського храму, храму Святої Великомучениці Варвари, одне із підприємств, приміщення прикордонного загону та одну з адмінбудівель.

Вони намагаються блокувати місто з півдня, при цьому нищать все що є, куди може дістати їхня артилерія та системи залпового вогню. Тримаємо оборону Лисичанська,
– додав Гайдай.

Росіяни знищують Лисичанськ з авіації / Фото фейсбук Сергій Гайдай

24tv.ua

Підписуйся на сторінки Україна ІНФО та дізнавайся про головні новини України Фейсбук та Телеграм 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *