У Маріуполі окупанти заборонили виїзд з міста: що відбувається

У Маріуполі окупаційна самопроголошена влада ухвалила рішення зупинити переміщення між районами міста та заборонила виїзд з нього. Окупанти продовжують фільтраційні заходи та шукають проукраїнських громадян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника мра Маріуполя Петра Андрющенка.

За його словами, вчора на нараді російських військових, донецької окупаційної влади та колаборантів Маріуполя було прийнято рішення про необхідність посилення режиму фільтрації.

“Де-факто вирішили шляхом процедурного затягування зупинити переміщення між районами міста та зупинити виїзд з нього. Причини дві – зростання незадоволення всередині міста та безконтрольний витік інформації в Україну. Тому будуть посилені карательно-пошукові загони і процес пошуку проукраїнського активу”, – пише Андрющенко.

Він додає, що призначення мера Іващенка головою штабу тер оборони “ДНР” – фактично дорога на кладовище.

У Маріуполі окупанти заборонили виїзд з міста: що відбувається

“Це наслідок незадоволення та запровадження персональної відповідальності за антиросійські настрої міста. В кулуарах обговорювалось питання ризику холери та мору риби в акваторії Азову. Вирішили поки де-факто зачинити місто на карантин, зупинивши виїзд. Очікувано, чергова дурість. Маріупольці, не повертайтесь. Ні в якому разі. Хто в місті – біжить навіть через Росію до дружніх країн. Далі буде жорстокіше”, – повідомив він.

Підписуйся на сторінки Україна ІНФО та дізнавайся про головні новини України Фейсбук та Телеграм 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *