На Житомирщині чоловік мало не зарізав двох жінок за просте зауваження

За участі прокурора Звягельської окружної прокуратури суд розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу місцевому жителю, підозрюваному у скоєнні замаху на вбивство двох людей.

З огляду на скоєння особливо тяжкого злочину, прокурор наполіг на застосуванні особі тримання під вартою без права внесення грошової застави. Суд погодився з позицією прокурора, про що постановив відповідну ухвалу.

Слідство встановило, що жахливий інцидент стався в обідню пору, 10.03.2023, у місті Звягелі. 56-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, припаркував свій автомобіль у незручному для сусідів місці. Коли ж сусідки зробили йому зауваження, він вчинив сварку, та ще й висловив погрозу вбити їх.

Не вгамувавшись, підозрюваний взяв вдома ніж та пішов розправлятися із сусідами. Агресивний чоловік, потрапивши у будинок та, зустрівши у коридорі жінку і її невістку, накинувся на них з ножем.

Обом жінкам зловмисник заподіяв численних ножових поранень, унаслідок чого потерпілі потрапили до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Завдяки оперативній медичній допомозі, наданій професійними лікарями, їхні життя врятовано.

Попередньо встановлено, що підозрюваний в обідню пору 10 березня 2023 року вчинив сварку із двома сусідками щодо неправильно припаркованого ним автомобіля, в ході якої висловив погрози вбивством останніх.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Звягельський райвідділ поліції.

Источник: crimezone.in.ua

Підписуйся на сторінки Україна ІНФО та дізнавайся про головні новини України Фейсбук та Телеграм 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *