Сили оборони України відбили 69 атак, «епіцентром бойових дій залишається Бахмут» – Генштаб ЗСУ

Російські військові ведуть наступальні дії на пʼяти оперативних напрямках переважно в Донецькій області, інформує в ранковому зведенні 20 березня Генеральний штаб ЗСУ.

«Протягом минулої доби наші відбили 69 атак противника на зазначених напрямках. Епіцентром бойових дій залишається Бахмут», – ідеться в повідомленні.

За цими даними, сили РФ завдали шість ракетних та 13 авіаційних ударів, здійснили 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі Донецької та Запорізької областей. «Є загиблі та поранені мирні громадяни, пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури», – відзначають у Генштабі.

Авіація Сил оборони України 19 березня завдала удару по трьох зенітних ракетних комплексах «Бук-М1-2», сім ударів – по районах зосередження особового складу військ РФ та знищила склад боєприпасів ворога, вказано в ранковому зведенні. Також Генштаб указує, що підрозділи ракетних військ і артилерії уразили російський зенітний ракетний комплекс «Тор», три райони зосередження особового складу та військової техніки та три засоби радіоелектронної боротьби противника.

radiosvoboda

Підписуйся на сторінки Україна ІНФО та дізнавайся про головні новини України Фейсбук та Телеграм 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *